Lit&TIC2: Didàctiques 2.0

Detalles del evento

Lit&TIC2: Didàctiques 2.0

Hora: marzo 17, 2012 de 9am a 7pm
Ubicación: Barcelona, CaixaForum
Página Web o mapa: http://maps.google.com/maps/p…
Tipo de evento: formativa, seminari
Organizado por: Hermeneia
Última actividad: 6 Mar 2012

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Descripción del evento

1 de juliol de 2011: el grup HERMENEIA, que llavors celebrava els seus primers 10 anys a la xarxa com a portal d’un grup de recerca consagrat a l’estudi de la confluència entre la literatura i les TIC des del punt de vista de la creació, recepció, anàlisi i interpretació literàries; va organitzar el seminari Lit&TIC per tal de donar a conèixer experiències d’èxit educatiu amb l’ús de les TIC que cal compartir. 

Amb la convocatòria Lit&TIC 2, el seminari torna per renovar aquest espai obert per la reflexió, l’intercanvi i el diàleg entre participants i assistents, i per afavorir la interconnexió de tots aquells que estem connectats a l’ensenyament. Enguany el seminari gira al voltant de dos eixos: el màster en Literatura en l’era digital UB/Grup 62, que ja compta amb una primera promoció d’estudiants graduats que han transformat les seves pràctiques professionals a partir de la incorporació de les TIC i que ens explicaran exemples diversos abordats en els seus treballs final de màster; i també el projecte Lecturanda que el Grup 62 ha posat en marxa amb escoles d’arreu del territori i del qual ja hi ha coneixement acumulat per compartir. 

Com a novetat, el Lit&TIC 2: Didàctiques 2.0 oferirà la possibilitat de realitzar dos tallers formatius en què es presentin eines, recursos i metodologies per aplicar les TIC a les aules, no només per motivar als alumnes, sinó sobretot per assegurar un ensenyament de qualitat.

Els tallers als quals es podrà optar seran

1) l’ús de TIC i TAC: exemples pràctics i

2) Lecturanda: els recursos a l’aula. 

Per a més informació envieu un correu a info@hermeneia.net

Comentarios

Comentar

Enviar RSVP a Lit&TIC2: Didàctiques 2.0 para añadir comentarios.

Participar en Internet en el Aula

Concurriendo (1)

Foro

TE GUSTA LA QUÍMICA? 2 contestaciones 

Iniciada por DAMARIS EUNICE DAVALOS FLORES en Actividades IA. Última respuesta de Damaris Haydeé Sánchez Saldaña 31 Ago.

CÓMO TRABAJAS? 2 contestaciones 

Iniciada por DAMARIS EUNICE DAVALOS FLORES en Actividades IA. Última respuesta de Damaris Haydeé Sánchez Saldaña 31 Ago.

Que hago yo en el CETIS 100? 3 contestaciones 

Iniciada por DAMARIS EUNICE DAVALOS FLORES en Actividades IA. Última respuesta de Damaris Haydeé Sánchez Saldaña 31 Ago.

Nuevo proyecto colaborativo "Creamos nuestros propios libros de texto digitales en Infantil y Primaria" 20 contestaciones 

Iniciada por Lourdes Giraldo Vargas en Proyectos. Última respuesta de Norma Borges Perdomo 29 Jul.

Mi recurso TIC favorito 25 contestaciones 

Iniciada por Alberto Armada en Materiales didácticos. Última respuesta de José María Pereira Fernández 26 May.

Miembros

Distintivo

Cargando…
Licencia de Creative Commons
Lo publicado está bajo una licencia Creative Commons Reconocimiento 3.0.