Comentarios de Xavier Medina

Comentario (21 comentarios)

Necesitas ser un miembro de Internet en el Aula para añadir comentarios!

Participar en Internet en el Aula

A las 6:15pm del junio 29, 2014, Manuela Sanz Valenzuela dijo...

   Estimado compañer@:

   Continuo con mi trabajo de investigación y he visto que has realizado la función de administrador o has dinamizado con tu participación activa  esta red. Te agradecería que me contestaras a unas breves preguntas destinadas a los administradores y dinamizadores ( miembros activos y participativos) de esta red, solo te llevará unos minutos.

   El enlace a las preguntas es el siguiente:

 https://docs.google.com/forms/d/1Aih06I1tO6Ef_6DHzc4uVCd-Qcd8GDcb4qIrtPHDrgY/viewform?usp=send_form

 

 

   Muchas gracias por tu colaboración y ayuda.

A las 11:09pm del enero 23, 2014, Manuela Sanz Valenzuela dijo...

Estimad@ compañer@:

   Te agradecería que me ayudaras en un trabajo de investigación rellenando este breve cuestionario:

  El enlace al cuestionario es el siguiente:

   https://docs.google.com/forms/d/1Fh34hJWG00X1hPR1MpELUEO8ZWul_BXByz...

   Muchas gracias por tu colaboración.

   Un saludo

A las 8:47pm del mayo 21, 2009, Merche Sevilla Sanchis dijo...
Xavier, encantada de conocerte.
No sé si mi ordenador tiene demasiada protección, pero he intentado ver la página que aconsejas para ver un ejemplo de examen, y no consigo cargarla.
Cuando la vea, te enviaré un menseje para comentarte mi opinión. De momento, me parece una gran idea.
A las 10:40pm del noviembre 11, 2008, juan domingo dijo...
Vavi estic fent un doctorat sobre tecnologies educatives, e-learning i gestió del coneixement en la seva vessant d'investigació: qualitat dels materials,dels formadors, el per què de les coses vaja, però també m'interessen els teus estric TIC , ets un crack, si tens coses interessants i m'ho pots dir m'anirien bé per a la TESI, agraït, el teu company Juandon
A las 10:42pm del octubre 9, 2008, Yolakanttu dijo...
Hola Xabier, hace un tiempo me dejaste un comentario en mi pagina, y prometi contestarte con el tema de la foto, enteramente olvidado lo tenia, bendita memoria............
Te paso el post que puse en mi blog personal sobre este tema, y de verdad lo siento aver tardado tanto en contestarte, espero ser más rapida la próxima vez.
BENFUNKY:
Espero seguir leyendote.
A las 6:41pm del agosto 18, 2008, xavier sune dijo...
Un oblit: gràcies per registrar-te a EDUTAC!
A las 6:40pm del agosto 18, 2008, xavier sune dijo...
Gràcies Xavier pel comentari que m'has deixat. He visitat la teva http://ticitac.ning.com i, com no, et felicito. Bona feina, Xavi!
He vist que també està Pilar Soro per aquí... Crec que podem fer moltes coses plegats! Ganes no ens en manquen.
Contactem i en parlem... El meu correu: xsune@xtec.cat
Gràcies novament!
Xavi
A las 8:57pm del agosto 12, 2008, Paula dijo...
Hola Xavi: con respecto a la dirección de la Ning te dejo la de fladem http://faldem.ning.com , en esta he puesto una secció de preguntas frecuentes también unas normas de conductas que te pueden guiar.

En el home de la Ning he puesto un mensaje de Bienvenida y uno de sugerencias para mis usuarios

SUGERENCIAS:

UNETE AL GRUPO DE TU PAIS: Así podrás conocer a gente de tu entorno, participar y organizar actividades musicales.
MODIFICA TU PERFIL: Sube fotos, pon tu música, sube videos, decora tu espacio, date a conocer.
PARTICIPA EN EL FORO: Consulta, responde, investiga y lee información importante de los distintos directorios de FLADEM.
INVITA: Cuéntale a tus amigos, colegas, músicos y profesores sobre nuestro sitio, así nuestra red seguirá creciendo.
EVENTOS: Congresos, Encuentros, conciertos, actividades musicales compártelas con el resto de miembros de FLADEM.

TUS DUDAS Y COMENTARIOS : ifladem@yahoo.es

Todas las dudas y preguntas sobre el sitio o sobre FLADEM INTERNACIONAL posteenlas acá.

F.A.Q's - Preguntas frecuentes
http://fladem.ning.com/forum/topic/listForCategory?categoryId=2054803%3ACategory%3A76

Espero que te sirva de algo
Saludos
A las 12:00pm del agosto 10, 2008, bati_chati dijo...
Xavier, indícame qué dirección de correo electrónico quieres que ponga en la inscripción a la Red Clase de Religión, si la de internetaula o cualquier otra que me señales...
Un abrazo
bati
A las 6:59pm del agosto 9, 2008, religicando dijo...
Hola Pedro, muchas gracias por pensar en mi. Me parece genial la idea. Avisadme de cualquier novedad o si necesitais de mi ayuda.

Contad conmigo.

ISA
A las 4:48pm del agosto 9, 2008, bati_chati dijo...
Gracias Xavi. Pedro, otro profesor de Málaga y yo, administramos la Red Clase de Religión (http://innova.usal.es/courses/71CLASEDERELIGION/) que pretende ser una gran plataforma de encuentro de webmaster de Religión, además de ofrecer material y herramientas TIC al profesorado. Si tienes material, lo publicamos ahí, o directamente te podemos nombrar administrador adjunto, para que subas materiales o utilices sus herramientas con tu alumnado o como desees.
Un abrazo
bati
A las 8:44am del agosto 8, 2008, MaestroPedro dijo...
Hola!
Gracias por tus comentarios.
Nos vemos....
A las 7:11pm del agosto 6, 2008, Jonathan Harada dijo...
Hola Xavier,

Muchas gracias por tu mensaje.

Cuando tengas un oportunidad, conectáte conmigo por skype y hablamos.
Mi usuario es: tutoramigos

Un saludo,

Jonathan
A las 10:57pm del agosto 3, 2008, Pilar Soro dijo...
Hola Xavier,
L'objectiu és que el professor creei un curs (o els que vulgui) per als seus alumnes. Dins del nostre moodle hi ha altres cursos, com el nostre, que es diu gestió, i és per a comunicar-nos i tirar endavant el projecte.
Jo estic creant dos cursos: Aprende a leer bien y competencia digital y comunicativa. (encara que si entras els veuràs vuits). També faltaria donar d'alta els alumnes, assignar-lis nom d'usuari o contrassenya, tal i com he fet amb tu, o potser permetre que ells mateixos es donguin d'alta (hi ha aquesta possibilitat en moodle). Quan et fagi falta m'ho dius.
Hauria de fer més categories, per exemple: secundaria, primària, infantil, etc..i dins de secundaria pot haver altres subcategories: mates, català, i dins qualsevol curs: polinomis, mates de 3 ESO, etc...Però això sempre es pot anar fent, ordenant.
En principi la idea era ofertar els cursos en horari extraescolar, doncs la idea que teniem era muntar una empresa ofereint aquest servei, però de moment estem diguem "investigant". Per suposat pots fer servir eskuela per als teus alumnes de la teva escola. El millor és anar experimentant i anar creant el curs a mesura que passa els curs.
No se si m'explicat bé, i era això el que em preguntaves. La idea és que cada docent aporti un curs (o més) i podem arribar a tenir una col.lecció de diferents cursos per diferents edats. Que podem compartir i potser oferir a les famílies. Potser un dia tu pots ser el tutor del curs que has creat però per altres alumnes que no són de la teva escola, i que sol.liciten aquest servei.
Qualsevol cosa m'escrius. Si em passes el teu correu et puc passar el meu mòbil i fixe per si prefereixes parlar.
Salutacions,
Pilar
A las 3:01pm del agosto 3, 2008, Pilar Soro dijo...
Hola Xavier,
Fa uns dies que vaig probar www.thatquiz.com/es, que em sembla vaig coneixer per tu. Em va semblar molt interessant, super bé. Tinc dues filles (4rt ESO i 2n BAT) guardo l'enllaç per que hi treballin. No importa que l'interfaç sigui senzilla, potser al contrari.
Ja estàs donat d'alta a eskuela: xavier, xavier.Entra aquí
http://aula.eskuela.es/
Entra i canvia aquestes dades i amplia-les. Es pot caviar l'interfaç a català, galego i euskera. Gràcies a Enrique Robredo que és qui la va instal.lar, i no creguis també va tenir moltíssims problemes, finalment, després de mots intents ( i mesos) va instal.lar l'última versió). Jo mai he pogut fer cap instal.lació, sempre me l'han hagut de fer. I no és que no ho hagi intentan ;)
La intenció d'eskuela.es no és només moodle, la meva intenció és oferir cursos extraescolars, no importa com. Però be, aquest projecte serà de tots, no meu. . M'agradaria deixar tutoravirtual i treballar en equip, tutora l'estic fent per experimentar i mentre no hi ha moviment a eskuela hi continuo treballant.
També havia pensat en eskola.cat (ja tinc el domini) per un futur...potser.... Però no hi temps per tot, a poc a poc.
Veuràs que la web d'eskuela es una maqueta que ens ofereix el nostre servei de hosting (1 and 1). Es molt lletja la pàgina, més que res és per anar fent l'esborrany. Es un altre tema a parlar i decidir.
Sobre "PREGUNTA IMPORTANT: He obert un grup o foro, sobre protecció de dades, com tens aquest tema,... els pares signan autorització,... t'ho comento pel tema imatges i videocam".
De moment no he fet res, perquè com que ho faig gratis, l'únic que els hi vaig demanar permís per publicar les fotos a la pàgina principal, però res per escrit. De momeent m'esperaré. Però aquest pot ser un tema pel FORUM de gestió d'eskuela (al que estàs donat d'alta i també com a profe disenyador) Aniré consultant el teu foro i grup. Si algun dia algú volgués contractar els meus cursos hauria de redactar o fer servir algun escrit al respecte
Qualsevol dubte sobre moodle d'eskuela escriu a Enrique, t'atendrà molt bé, o jo mateixa si puc ajudar-te.
Bé espero que puguis experimentar en el moodle.
No se si coneixes cibermatex, són uns profes que estan fent una feina que trobo molt molt interessant. Va quedar pendent amb ells, una conversa per skipe.( el meu es pilaras7 i tutoravirtual) va molt bé per xatejar o parlar.
Fins aviat.
Pilar
A las 7:15pm del julio 26, 2008, Jordi Adell dijo...
Hola Xavi,

Moltes gràcies pels teus comentaris: ets molt amable. Sobre dinamitzat foros, etc. a la xarrada cito un llibre, (i altres publicacions) d'una autora: Gilly Salmon.

Salutacions.


Jordi.
A las 10:26am del julio 23, 2008, Rosa Mª de Diego González dijo...
Por supuesto que las imágenes con menores debemos protegerlas como lo hacemos con los propios menores. Además como tutores de alumnos de 3er ciclo debemos abrirles los ojos a las BONDADES de la red y, sin alarmismos pero con realidades, a los PELIGROS de la red. Hablarles claro y enseñarles las buenas prácticas en Internet.
A las 11:30pm del julio 22, 2008, Marife dijo...
Hola Xavi:
Me alegra que te hayas unido a esta red.
Respondiendo a tu pregunta sobre las imágenes si que pedí permiso por escrito a los padres.
Tus aportaciones en estos foros son muy interesantes. Seguimos en contacto.

Un saludo
Marifé
A las 3:21pm del julio 22, 2008, Javier García Calleja dijo...
¡Que curioso! Yo soy el responsable del Equipo de Animación Local, algo así como un subequipo del equipo directivo encargado de velar por la formación en valores humanos, maristas y evangélicos tanto en alumnos ( a través sobre todo del Plan de Acción tutorial), como de profesores. también llevamos la pastoral.
¡que bueno coincidir en la red!
A las 7:07pm del julio 18, 2008, Antonio Tux dijo...
Xavilandia suena un poco a Jueduland, así que parece que vamos en una sintonía similar. :-)

2021   Creado por Red Social INTEF.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio