Información

Blogfesores en tándem

Ayudamos a cualquier persona que nos lo solicite. Estos se comprometerán a: - Enseñar lo que han aprendido a otras personas. - Mantener, practicar y mejorar lo aprendido. - Planificar unidades didácticas con los nuevos conocimientos.

Página Web: http://ambitlinguistic.blogspot.com/
Ubicación: Sagunt- València
Miembros: 11
Última actividad: 29 Jun 2014

Els cibervolunataris serien una espècie de mediadors digitals per a ajudar al professorat a adquirir la competència digital necessària per a poder desenvolupar projectes col·laboratius amb els seus alumnes amb l'ús de les TIC i els multimèdia. Per a desenvolupar aquesta tasca de mediadors tutoritzarem a totes aquelles persones que ens ho demanem sense jutjar els seus nivells de coneixements tecnològics tot intentant transformar les seues pors, bé per ciberhostilitat o bé per reconéixer-se obertament "tecnofaves", en un canvi d'actitud. Haurem de partir dels coneixements previs reals dels usuaris per anar desenvolupant destresses i competències bàsiques que responguen als interessos concrets dels tutoritzats.

És a partir d'un desig real de l'usuari com despertarem l'interés de voler fer l'esforç per salvar la barrera que suposen tots els inicis (i nosaltres els blogfessors sabem de què parlem i totes les vesprades que hem invertit aprenent qualsevol eina que després algun company ens ensenya en pocs minuts). És amb estratègies d intel·ligència socialcom contribuirem a explicar que l'exemple del voluntariat el que fomentarà el concepte d'empatia i alteritat entre el nostre alumnat. És, per fi, amb la inteli·ligència emocional (quina major implicació que el voluntariat) com seduirem els nostres companys perquè es vulguen incoporar en projectes col·laboratius al centre.

Foro de discusión

Este grupo no tiene discusiones.

Comentarios

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Blogfesores en tándem para añadir comentarios!

Comentario por Manuela Sanz Valenzuela junio 29, 2014 a las 6:16pm

   Estimado compañer@:

   Continuo con mi trabajo de investigación y he visto que has realizado la función de administrador o has dinamizado con tu participación activa  esta red. Te agradecería que me contestaras a unas breves preguntas destinadas a los administradores y dinamizadores ( miembros activos y participativos) de esta red, solo te llevará unos minutos.

   El enlace a las preguntas es el siguiente:

 https://docs.google.com/forms/d/1Aih06I1tO6Ef_6DHzc4uVCd-Qcd8GDcb4q...

 

 

   Muchas gracias por tu colaboración y ayuda.

Comentario por Adrià Benet julio 20, 2008 a las 1:06am
Aquí un cibervoluntario... para lo que sea... je je.
 

Miembros (10)

 
 
 

2021   Creado por Red Social INTEF.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio