Acabe de llegir una experiència, l'autor de la qual, Tomás Guajardo és professor d'economia de l'IES Pablo Gargallo de Saragossa i de Didàctica d'economia en la Universitat de Saragossa.
En ella es descriu la utilització del bloc com eina de treball compartida entre els alumnes i el professor, centrant-se en dues parts:
- El blog com eina de treball per als alumnes: Amb els weblogs els alumnes realitzen entrades sobre: activitats del llibre de text, temes de debat, resums de premsa econòmica, reflexions visites i activitats extraescolares, temes transversals i interdisciplinars, treballs d'ampliació, etc.
Amb el notificador de blogs del programa feedness el professor coneix a temps real les entrades que estan realitzant els alumnes en els seus respectius blogs, pel que el control de les tasques és automàtic.
- Economyblog: Un videoblog per a ús de la pissarra digital Mitjançant aquest videoblog la composició d'una notícia d'economia tipus seria la següent:
a) Una primera part dedicada a text i imatge fixa per a resumir la notícia en aquells aspectes més importants;
b) Una segona part en la qual es captura un video de capacitat limitada per a la seua fàcil reproducció amb la banda ampla adsl. Aquest video es basa, principalment en informació econòmica dels serveis informatius de cadenes de TV o reportatges específics d'un tema.

Visitas: 13

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Internet en el Aula para añadir comentarios!

Participar en Internet en el Aula

2017   Creado por Red Social INTEF.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio