I de Jornada en Jornada, com ja vaig fer referència, el passat dia 29 de març, van tenir lloc a l'edifici modernista de la Casa de Convalencència de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, les Segones Jornades WebQuest, organitzades per la Comunitat Catalana de WebQuest i l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.
La jornada comptà, igual que la trobada de Clic, amb més de 200 persones.
S'ha creat un bloc expressament per a aquest esdeveniment on podem trobar tota la informació, el material dels tallers, les presentacions, les experiències , etc.., . Esment especial podem visitar la webquest a l'aula de ciència d'Imma Palahí Pibernat, una de les autores del TEQ i de Sebastià Capella.
També us aconselle donar un cop d'ull a la conferència de Fernando Garcia Pàez, del CEIP San Walabonso de Niebla (Huelva) sobre les Webquest i les TIC i que la teniu en l'enllaç marcat o en el bloc de les jornades.

Visitas: 25

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Internet en el Aula para añadir comentarios!

Participar en Internet en el Aula

Comentario por Manel abril 6, 2008 a las 8:54pm
La referencia ha sido bien merecida por un trabajo de gran interés y estímulo, no sólo dentro del ámbito de las WebQuest sino en general para el ambiente pedagógico.
Un abrazo
Comentario por Fernando García Páez abril 6, 2008 a las 7:37pm
Muchas gracias Manuel por tu generosidad!!!
Saludos.

2021   Creado por Red Social INTEF.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio